Close
Type at least 1 character to search
Terug naar boven
IZB Impact

Verrijking van pioniersplekken in Nederland.

Steeds minder Nederlanders hebben (nog) iets met de kerk. Kerken worden leger, of vallen zelfs om. Dat noodzaakt tot nadenken waarom dat zo is, en wat het Evangelie mensen van nu heeft te zeggen. 

IZB Impact

Pionieren is een reactie op deze ontwikkelingen. Als mensen niet naar de kerk komen, dan gaat de kerk naar mensen toe. Vanuit het verlangen om mensen in aanraking te brengen met het Evangelie van Jezus Christus, worden er nieuwe wegen gezocht. Pioniersteams zoeken met veel liefde en creativiteit naar manieren om een context te dienen en mensen de kans te geven om – via taal en vormen die bij hun leefwereld passen – te onderzoeken en ondervinden wat het betekent om Jezus te volgen. Zo ontstaan er geleidelijk nieuwe geloofsgemeenschappen met mensen die niet (meer) naar de kerk gingen. Voor IZB Impact zijn er door mij diverse brochures ontworpen. Van ontwerp logo tot het ontwikkelen van diverse uitingen.

KLANT

IZB Nederland

Heb je vragen of interesse?

Vul het formulier hieronder in en ik zal jouw aanvraag zorgvuldig bekijken en een offerte uitbrengen. Jouw aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Ik streef ernaar uw aanvraag binnen enkele werkdagen te beantwoorden. Jouw gegevens en informatie worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld.

    Tags: