Close
Type at least 1 character to search
Terug naar boven
IZB-Focus

Bezinning, verdieping en verandering.

Met de Focustrajecten wil de IZB gemeenten ondersteunen bij hun missionaire roeping. De aanpak is ontwikkeld na zorgvuldig luisteren naar de vragen van veel gemeenteleden en kerkenraden.

IZB-Focus

Voor IZB-Focus werkboeken ontwikkelde ik de vormgeving en uitwerking van de werkboeken. Deze werkboeken zijn in verschillende categorieën opgesplitst. Namelijk in ‘Kindermateriaal’ (groep 3-5 en groep 6-9) en in ‘Jongerenmateriaal’ (16- en 16+). Deze worden gebruikt in de diverse blokken van IZB-Focus. Van de werkboeken is er een HSV-editie en een NBV-editie. Voor IZB-Focus zijn er door mij diverse handleidingen ontworpen en uitgerold die worden gebruikt in de diverse blokken van IZB-Focus. In totaal zijn dat 6 blokken. Ook heb ik het gehele communicatietraject mogen verzorgen. Van ontwerp logo tot de diverse uitingen.

KLANT

IZB Nederland

Heb je vragen of interesse?

Vul het formulier hieronder in en ik zal jouw aanvraag zorgvuldig bekijken en een offerte uitbrengen. Jouw aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Ik streef ernaar uw aanvraag binnen enkele werkdagen te beantwoorden. Jouw gegevens en informatie worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld.