Close
Type at least 1 character to search
Terug naar boven
De Nightwatch

Voor ouders en verzorgers.

De NightWatch verlicht de zorgtaak van ouders of verzorgers door deze draadloos te waarschuwen bij een heftige nachtelijke epilepsie aanval. Hierdoor kan snel en adequaat hulp worden geboden hetgeen de kans op medische complicaties verkleint.

Veilig en effectief: de Nightwatch

NightWatch is een comfortabele armband die gedurende de slaap nauwlettend de hartslag en beweging van de drager meet. Wanneer het systeem een mogelijk zware epilepsie aanval vermoedt, dan wordt er een waarschuwingssignaal gegeven aan een hulpverlener door middel van een draadloos signaal naar het basisstation. Het systeem is geoptimaliseerd om alle mogelijk gevaarlijke epileptische aanvallen te detecteren, inclusief tonisch en tonisch-clonische aanvallen.

KLANT

LivAssured

Heb je vragen of interesse?

Vul het formulier hieronder in en ik zal jouw aanvraag zorgvuldig bekijken en een offerte uitbrengen. Jouw aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Ik streef ernaar uw aanvraag binnen enkele werkdagen te beantwoorden. Jouw gegevens en informatie worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld.