Close
Type at least 1 character to search
Terug naar boven
IZB Jaarverslag

Een overzicht in beelden en cijfers.

Het is de passie dat mensen die Hem nog niet kennen, tot het heil in Christus komen en samen met zijn gemeente Hem navolgen.

Een jaarverslag kan informatie toegankelijker maken

Het ontwerp van een jaarverslag leidt al te vaak tot verslagen die alleen maar bestaan uit saaie zwart-witte spreadsheets die belanghebbenden met tegenzin lezen. Ivarontwerpt kan echter dat saaie verslag omvormen tot een krachtig bedrijfsmiddel. Hoewel het jaarverslag wel degelijk waardevolle financiële en bedrijfsinformatie bevat voor beleggers, is het veel meer dan een boek met cijfers. Het is een vitaal communicatiemiddel voor jouw bedrijf dat niet alleen het jaar financieel samenvat maar belanghebbenden ook toont wie de beslissingen neemt en hoe deze in het belang van het bedrijf zijn.

KLANT

IZB Nederland

Heb je vragen of interesse?

Vul het formulier hieronder in en ik zal jouw aanvraag zorgvuldig bekijken en een offerte uitbrengen. Jouw aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Ik streef ernaar uw aanvraag binnen enkele werkdagen te beantwoorden. Jouw gegevens en informatie worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld.