Close
Type at least 1 character to search
Terug naar boven
Bouwcombinatie Galecom

Een exclusief presentatieboek.

Bouwcombinatie Galecom heeft van Rijkswaterstaat de opdracht gekregen voor de renovatie, versterking en verhoging van de Galecopperbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal. Dit is de één na drukst bereden brug van Nederland.

Een sterk staaltje van Hollandse meesters

Bouwcombinatie Galecom, heeft de Galecopperbrug versterkt en verhoogd. De werkzaamheden voor Combinatie Galecom betreffen ten eerste het fabriceren en aanbrengen van versterkingsstaal in de brug. Dit boek moest dienen als naslagwerk, maar ook als relatiegeschenk, waarin de voortgang van de werkzaamheden tekstueel en visueel beschreven werd. Geen standaard opdrachtgever, dus. Hiervoor moest een exclusief presentatieboek Galecom ontworpen en uitgevoerd worden die het project van begin tot eind zou belichten.

KLANT

Bouwcombinatie Galecom

Heb je vragen of interesse?

Vul het formulier hieronder in en ik zal jouw aanvraag zorgvuldig bekijken en een offerte uitbrengen. Jouw aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Ik streef ernaar uw aanvraag binnen enkele werkdagen te beantwoorden. Jouw gegevens en informatie worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld.

    Tags: